Om oss

Bakgrund

Smartphone Experten har sen tidigare varit en verkstad i Älvängen fast låg inte på samma adress, under 2016 blev företaget vilandes och i februari 2018 köptes företaget upp och har numera en ny ägare. Nya öppningsdatumet var den första april 2018 och har varit igång och rullande sedan dess.

Reparation

Vi på Smartphone Experten reparerar alla typer utav mobiler och surfplattor. Reparationerna sker direkt i vår verkstad och skickas alltså inte iväg på service på ett helt annat ställe. Målet vi har är att man ska få tillbaka sin produkt samma dag som den lämnas in, i de flesta fall inom en timme.

Vi har drop in på de flesta iPhone och iPadreparationer. Övriga märken är beställningsvaror, vi brukar få hem reservdelarna vi beställer dagen efter beställningen är gjord.

Tillbehör

Vi säljer självklart tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor, allt ifrån mobilskal, laddare till hörlurar. Är det något du söker men inte finns hos oss i butiken kan vi nästan garantera att det är något vi kan beställa hem till dig som kund genom vårt stora nät utav leverantörer. Vi tror på varor utav hög kvalité därför kommer ni nästan enbart hitta originalprodukter ifrån bland annat Apple och Samsung.

Det välkända märket iDeal of Sweden är vår största leverantör utav mobilskal och de brukar alltid ha något för alla.

Köp & Sälj:

Hos oss kan du även köpa begagnade renoverade mobiler med 6 månaders garanti, vi sätter alltid i nya batterier i mobilerna som är ute på försäljning för att försäkra om att mobilen ska vara i nyskick.

Vi köper gärna in din gamla mobil också, det spelar ingen roll ifall den är trasig eller hel. Vi som ansvarar i butiken kommer värdesätta produkten och återkomma med ett pris till dig som vi kan tänka oss att köpa in den för.

Rådgivning

Vi ger gärna tips och förslag till kunder när det gäller mobiler och surfplattor. Det finns inga dumma frågor som man brukar säga. Detta är ingenting vi rent generellt tar betalt för.